ΑΤΡΑΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟΣ 2012
Η τρόικα  Λ. Μ. Ν.
 

 

  Οι χαρακτηριστικές στιγμές της Ατράγιας Καθόδου 2012 του τριήμερου : Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 ήταν :

  1. Η απονονή τιμητικής πλακέτας στον ισόβιο αρχηγό Αχιλλέα Μακρή για τον μέχρι τώρα καταλυτικό του ρόλο στις Ατράγιες Καθόδους, από τον πολλά υποσχόμενο, φέρελπι και νεοεκκολαπτόμενο υποψήφιο νέο αρχηγό Βάιο Βολιώτη.
  2. Ο πάρα πολύ καλός καιρός που βοήθησε στην υλοποίηση όλων των δράσεων
  3. Η πανέμορφη θάλασσα με τα πεντακάθαρα νερά, που πρόσφεραν ατέλειωτες ώρες κολύμπι  στους Άτραγες
  4. Το γεγονός ότι:
  5. Ο Άτραγας ως γνωστόν την πείνα δεν αντέχει και σούβλα από παλιουριά για νά ΄βρει τρέχει
  1. Τα νέα μπλουζάκια ¨ Άτραγες 2012 ¨
  2. Η ανεύρεση του λογαριασμού της ντροπής με το ποσό των 101,00 € του 2010, στην Ταβέρνα του Νίκου στον Πλατύ Άμμο και τέλος
  3. Επειδή εννίοτε οι Άτραγες ακολουθούν την πορεία των υπόλοιπων ελληνικών φύλων της χώρας και μητέρας Ελλάδας, που εντάχθηκε στο Δ. Ν. Τ., αποφάσισαν δια βοής με απόλυτη πλειοψηφία και τη δική τους ένταξη στο ( Λ. Μ. Ν. ) *

 *  Λ. Μ. Ν. ( Λίτος – Μπάμπης – Ντίνος )

 

Το κείμενο της αναμνηστικής πλακέτας :

   Απονέμεται στον εμπνευστή, στο δημιουργό, στην ψυχή, στο στυλοβάτη και ισόβιο αρχηγό,

Αχιλλέα  Μακρή

για τη σύλληψη και υλοποίηση της ιδέας της ΑΤΡΑΓΙΑΣ  Καθόδου, της εκστρατείας στην παραλία ¨ Πλατύς Άμμος ¨ Καρίτσας Λάρισας.

  Οι ορκισμένοι και πάντα ετοιμοπόλεμοι ΑΤΡΑΓΕΣ που ποτέ δεν ξεπεζεύουν, έχοντας εμπιστοσύνη στον ισόβιο αρχηγό, εναποθέτουν στη διορατικότητά και στη στρατηγική του όλες τις μύχιες διαθέσεις και ελπίδες τους για νέες εκστρατείες και νέες κατακτήσεις .

  Με την υπενθύμιση ότι τούτος ο κόσμος ο μικρός τους ΑΤΡΑΓΕΣ δεν τους χωρά, αναμένουν την ηχώ της σάλπιγγάς του για να γράψουν νέες σελίδες στον μακραίωνο ιστορικό καμβά της φυλής τους.

  

Πλατύς Άμμος – Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

  

Με τη δέουσα προς αρχηγό τιμή

 

Οι ευγνωμονούντες Άτραγες
 
 
   
   
   
                       
 
  Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφική συλλογή  
www.000webhost.com