Κεντρική Σελίδα

 

Ιστορικά στοιχεία

 

Φωτογραφικό υλικό

 

Φωτό του Σήμερα

 

Χάρτης Περιοχής

 

Χρήσιμα

 

Επικοινωνία

 

 

 

Ανατολικό Πάρκο Πηνειάδας

( Το Πάρκο της σημειολογίας )

Κάτι νέο φαίνεται να γεννιέται, ελπιδοφόρο, που θα οδηγήσει σ΄ένα καλύτερο περιβάλλον και θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης, στο μικρό πληθυσμιακά χωριό της Πηνειάδας Τρικάλων - εκεί στο τέλος του νομού προς τη Λάρισα ή καλύτερα στην αρχή του νομού ερχόμενοι απ΄ τη Λάρισα - το οποίο χτύπησε κατακέφαλα τη ραστώνη των καφενοταβερνείων.

Πριν την υλοποίησή του προκλήθηκαν συζητήσεις, εκφράστηκαν απόψεις, εκφράστηκαν κι άλλες απόψεις, έτσι, αλλιώς, και έτσι και αλλιώς. Ίσως να σημειώθηκαν και μικρές αντεγκλήσεις και εντάσεις.

Η προτεινόμενη δράση πέρασε από τις Συμπληγάδες της κατά κάποιο τρόπο δημόσιας διαβούλευσης, εμβαπτίστηκε, καταδείχθηκε ο προσανατολισμός της και πήρε το θετικό εισιτήριο της καλής και δημιουργικής.

Οι ιδέες κυριάρχησαν. Η διάθεση περίσσεψε.

Πρωτεργάτες και ψυχή του έργου οι: Αχιλλέας Κούμπος και Βολιώτης Γεώργιος του Δημητρίου. Μπροστάρης και ο Μορφωτικός Σύλλογος. Συνοδοιπόρος και ο Δήμος Φαρκαδονίων με τις τεχνικές του υπηρεσίες.

Παρών και ο Δήμαρχος Φαρκαδονίων Οικονόμου  Κωνσταντίνος. Η παρουσία του συμβολική, που όμως διέθετε και ουσιαστικά στοιχεία, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της Δημοτικής αρχής, ότι είναι κοντά, ότι παρακολουθεί και ότι ενθαρρύνει αντίστοιχα εγχειρήματα.

Έτσι, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 με την έστω και μικρή βοήθεια μικρών, μεγάλων, γυναικών και παιδιών που δώσανε χείρα βοηθείας, το έργο υλοποιήθηκε στο πρώτο του τουλάχιστον στάδιο.

Το αποτέλεσμα όμορφο και λαμπερό.

Ένα νέο Πάρκο τεσσάρων περίπου στρεμμάτων γεννήθηκε. Το Ανατολικό Πάρκο Πηνειάδας, το Πάρκο της σημειολογίας, κατά τους πρωτεργάτες.

Έπεται συνέχεια ……… κουράγιο στους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος ταιριαστός και υπέχει θέση ευχής.

Και σε άλλα με υγεία !!!Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφική αποτύπωση των εργασιών. Έχει χωριστεί σε εννέα τμήματα ώστε να μπορείτε να τη δείτε εύκολα και χωρίς καθυστέρηση λόγω διαδικτύου:

τμήμα 1ο   τμήμα 2ο   τμήμα 3ο

τμήμα 4ο   τμήμα 5ο   τμήμα 6ο

τμήμα 7ο   τμήμα 8ο   τμήμα 9ο

τμήμα 10ο (νέο)

 


για την καλύτερη προεπισκόπηση χρησιμοποιείστε Internet Explorer 6+ ή συμβατή εφαρμογή.

© Atrax - Piniada 2009 (creation ippocampus ds)

 

 

 

Ιστορικά στοιχεία

 

Φωτογραφικό Υλικό

 

Πηνειός ποταμός

 

Ήθη,Έθιμα,Παράδοση

 

Αθλ.Σύλλογος ΑΤΡΑΞ

 

Μορφωτ. Σύλλογος

 

Φωτό του Σήμερα

 

Φωτό του χθες

 

Διάφορα

 

 

 

 

 

 

 
www.000webhost.com